понеделник, 18 септември 2017 г.

KIEHL'S Creamy Eye Treatment with Avocado



Отдавна бях хвърлила око на Kiehl's, но исках да разгледам продуктите на живо, а не по интернет.  При последното си посещение в Лондон успях да открия техен магазин. Макар че наименованието магазин не подхожда на този бранд. Компанията стартира от малка аптека в Ню Йорк през 1851, разчитайки изцяло на естествени съставки като цвят от невен, масло от авокадо и лавандула. И досега, техните представителни магазини наподобяват и създават усещането за аптека, сякаш забъркват билкови отвари директно зад тезгяха. Друг готин факт е, че брандът подпомага първата експедиция до Еверест осигурявайки продукти на участниците в нея. В поредица от постове ще ви разкажа за няколко от бестселърите на марката.




Започваме с Kiehls'creamy eye treatment with avocado - хидратиращ околоочен крем с авокадо, подходящ за всеки тип кожа и възраст. Ключови съставки: масло от авокадо (богато на мастни кисели и витамини A,D, E, известно с подхранващите си и овлажняващи свойства), бета-каротен (естествен антиоксидант, който се добива от оранжевите и червени зеленчуци), масло от шеа (предимствата на маслото от шеа за кожата включват защита от дехидратация, възстановяване на еластичността на кожата и подобряване на въшния вид на сухата кожа). Действително тези благинки работят ефективно, осигурявайки мигновен комфорт на околоочния контур, който може да усетите при първото нанасяне. Няма и следа от чувство на опъване или сухота, деликатната кожа е добре хидратирана през целия ден.


Първоначално продуктът стряска със своята концентрирана и богата формула наподобяваща по цвят вътрешността на авокадо. Но всъщност има специален механизъм на нанасяне. Потапяте безименния пръст на всяка ръка в бурканчето и взимате по-малко количество от крема.  След това опирате върховете на безименните пръсти с тези на палците и започвате да масажирате, докато гъстата консистенция не започне да се втечнява. По този начин разтопявате маслата и кремът абсорбира много по-бързо и лесно в кожата. Не оставя мазен или лепкав филм и по никакъв начин не пречи на последващия го грим.





Въпреки липсата на anti-age грижа, продуктът бързо се превърна в мой любимец поради факта, че здравата и красива кожа е тази, която е отлично хидратирана. Цена на опаковка от 14 gr e 28 USD (22.50 GBP).


SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig