четвъртък, 21 септември 2017 г.

DIOR METALIZER - FALL 2017 LIMITED EDITION

Здравейте,


Обожавам грим с металически отблясъци и много се радвам, че този тренд се завръща с пълна сила. Есенната makeup колекция 2017 на Dior ме изненада много приятно с богат избор от текстури, цветове и нови продукти. Един от тях е лимитираният Metalizer - кремообразни сенки за очи и устни.


В това ревю няма да щадя суперлативите, защото Metalizer-a е попадение в десетката. Притежава ултра пигментирана формула, която буквално озарява очите с металически отблясък. Получавате го в тубичка, наподобяваща темперни боички. Изстисквате малко количество от Metalizer-a върху опакото на дланта и рисуването може да започне. Изключително лесен за употреба продукт, благодарение на разкошната, плътна и  кремообразна текстура. Нанасям Metalizer-a посредством пръст върху подвижния клепач и внимателно разнасям в зависимост какъв ефект търся. Един слой е достатъчен за по-ежедневен грим, но ако искам да придам повече драматизъм, наслагвам от цвета. Очарована съм от покривността и интензитета на сенките.
Трябва да работите бързо, защото продуктът е с бързо съхнеща формула. Веднъж нанесен върху клепача, е добре да бленднете с пухкава четка, за да размиете и заличите границата между сенките и кожата. Получава се много красив и забележим грим с метален финиш. Но най-хубавата част е трайността. Имам така наречения "паднал клепач" и поради тази цел избягвам кремообразни сенки, защото бързо се събират в сгъвката. Използвам Metalizer-a с база на Urban Decay и запечатвайки хубаво клепача, сенките издържат непокътнати около 8 часа.


Цeната на Metalizer-a е 45 лв, като нюансът, с който аз се сдобих се казва Green Magnet 498. Цветът в тубичката се води петролно зелено, виждам и златни частици в него, но на практика Green Magnet е интересна комбинация между сиво, зелено и черно, която се променя в зависимост от интензитета на нанасяне и цветът на очите ви. Все още не съм тествала Metalizer-a  върху устните, поради тъмния нюанс, но покрай Хелоуин може да си поиграя  за колоритен омбре ефект.




Този продукт е лимитиран и няма да присъства в постоянното портфолио на марката. Лично аз смятам да обогатя колекцията си с поне още два нюанса в шампанско и бронз за по-ежедневна визия.


SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig