неделя, 28 май 2017 г.

Klorane Smoothing and Relaxing Patches

Здравейте Момичета,


Дъжд, дъжд и пак дъжд.........................Не мога да разбера тази неправда, докато сме затворени в офиса, навън слънцето грее с пълна сила. Настанат ли почивните дни, се лее дъжд като из ведро. Предполагам всяка от нас прекарва по различен начин дъждовните неделни следобеди - една с книга, друга творейки в кухнята и така може да изброявам до безкрай.

Моят начин да преборя неделната скука породена от лошото време е посредством хубава книга, чаша изстудено бяло вино и разкрасяващи процедури. Тези три простички неща ми доставят такава наслада и спокойствие, че нищо след това не може да наруши вътрешния ми мир. Дори и мъжът! :) Шегата настрана, обожавам всякакви маски за лице, крачета, ръце, които да спомогнат за пълния релакс на тялото и душата. И днес ще ви разкажа за Klorane Smoothing and Relaxing Patches или по-простичко казано успокояващи компреси за очи, които ще ви разглезят още повече в и без това мързеливия следобед.




Опаковката съдържа 7 самостоятелни пакетчета с по 2 броя пачове вътре (общо 14). Компресът представлява светло синя гел-лента, залепена върху силиконов филм. Преди използване, оставете  компресите в хладилник да се изстудят за по-голяма ефективност.  След това отделяте и внимателно залепяте спрямо очертанията на околоочния контур. Гел-лентата изглежда и наподобява на допир като гумирана, но след като я отлепите от лицето си след
20 минути ще забележите, че кожата ви е изпила всичко и почти не е останал гел върху пача.
Гелът е достатъчно стегнат и спокойно може да вършите каквото желаете през тези 20 минути, няма да се разтече или пък да се размести. Не получих никаква алергия или пък дразнене.





Няма да ви лъжа с думите, че тези пачове ще изтрият тъмните кръгове под очите, ще загладят бръчиците и ще сътворят чудеса с околоочната зона. Тяхното благотворно действие трябва да се усети, не да се види. Приятно охладени, те моментално освежават кожата и доловимо избистрят тена.  Дрениращите елементи в състава (арника), успяват да намалят подпухването под очите и да възстановят баланса. А благодарение на водата от синя метличина, известна с лечебните си свойства, контурът е видимо успокоен.  Тези компреси са перфектни за сутрини след тежки нощи или пък след по-продължително излагане на слънце.




Продуктът може да намерите в аптеките за сумата от 22/23 лв. (кутийка със 7 пакетчета). На някои места се предлага опцията да закупите само едно 1 пакетче компреси за 3 лв. добър вариант да тествате преди да се решите на цялостна покупка. А, вие имате ли любими пачове за околоочния контур, ще се радвам да споделите!

SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig